Termeni si conditii

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Bank of Cyprus Romania. Orice persoana care acceseaza si utilizeaza site-ului www.bankofcyprus.ro se supune acestor termeni si conditii.

Materialele prezentate, cat si dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site-ul www.bankofcyprus.ro sunt proprietatea Grupului Bank of Cyprus. Reproducerea in orice forma a continutului acestui site fara acordul prealabil al Bank of Cyprus este interzisa, cu exceptia situatiei in care se utilizeaza in scop personal.

Materialele continute de acest site nu se adreseaza persoanelor sau entitatilor aflate sub jurisdictii sau in tari in care distribuirea sau folosirea acestora contravine cu legislatia locala in vigoare.

Banca isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment si fara nici o informare prealabila iar utilizatorii site-ului confirma ca au luat la cunostinta de noile amendamente.

Datele si informatiile sunt prezentate pe site-ul Bank of Cyprus Romania numai in scop informativ. Banca nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o dauna suferita de utilizatori ca rezultat al folosirii informatiilor continute de acest site.

Accesul si utilizarea site-ului www.bankofcyprus.ro se face numai pe raspunderea si riscul utilizatorului, banca neputand fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Aceasta pagina web contine link-uri catre alte site-uri. Grupul Bank of Cyprus nu isi asuma raspunderea pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor cu caracter personal dupa accesarea acestor site-uri.

In caz de incalcare ale prezentelor conditii de catre orice utilizator, Banca poate si va lua toate masurile necesare pentru a-si proteja drepturile, fara a exclude chiar  posibilitatea blocarii accesului la site.

Utilizarea site-ului www.bankofcyprus.ro este guvernata de legea romana.

Site-ul www.bankofcyprus.ro a fost testat riguros. Cu toate acestea, in cazul in care intampinati probleme, va rugam sa ne informati prin e-mail la info@ro.bankofcyprus.com sau la nr. de telefon + 40 21 409 91 00.

Bank of Cyprus Romania
Calea Dorobantilor, nr. 187B, Sector 1, Bucuresti

Deoarece continutul acestor prevederi se poate modifica periodic, va rugam sa le verificati in mod regulat.

 

CONTACTATI-NE Call Center: 0800.877.777 Online Banking:+4021.409.93.99 Infocard: +4021 222 333 6/7/8 EMAIL